razzeltrazzel

Alla inlägg den 25 april 2010

Av Mia - 25 april 2010 20:11

Trodde väl aldrig att det skulle dra ut på tiden så här!   Askmolnet! I torsdags började det dock ställas till rätta igen. Men det har varit en hemsk vecka med inställda flyg och att försöka få hem folk från olika delar av världen. Vårt kontor har nog drabbats lindrigt ändå tror jag. Fick in en person från Detroit som också kom hem. Likaså fyra stycken från Manila. Sedan hade vi några från Shanghai men där kom planet iväg som planerat. Så jag har jobbar hela veckan var inte ledig i onsdags som jag brukar. Så nu på måndag hoppas jag att man kan ägna sig åt saker som blivit liggande. Ja jag har ju inte gjort så mycket annat i veckan så det har inte blivit något bloggande. I onsdags skulle jag ju ha åkt ut till spårmarkerna och gått mina spår en gång till,men det blev inget av med det. Så det kändes lite som på vinst och förlust i lördags när vi hade elitspår hemma. Men det gick bra. Jag fick ut spåren som jag skulle. Sedan på uppletandet så stod jag och bakdömde lite, tränade inför dagens domardebut i högre spår. När det var klart i skogen så skulle jag snitsla om mina två elitspår till högre spår. Ja det var lättare sagt än gjort, när man aldrig gått dom som högre spår. Första spåret gick dock bra medans andra var lite svårare. Och jag kom ju helt fel först så jag fick gå tillbaka en bit och snitsla om. Men kom i alla fall ut på vägen på fel ställe. Ringde Bertil och sa det. Nä du skall åt höger spåret är ca 300m för kort. Ja det var bara att backa igen och vinkla höger. Ja då kom jag ju ut där jag skulle.    Men idag fick Gullevi i alla fall gå av tidigare - det stod en skogsmaskin i vägen. Typiskt!


Så idag var det min tur att döma. Första högrespåret att döma for mig. Tyvärr blev det bara tre hundar kvar av sex, så det blev en mjukstart kan man säga. Men jag tyckte det gick bra om jag får säga det själv. Var inte heller speciellt nervös, trots att det var på hemmaplan. Annars kan det ju finnas så många "domare" i publiken.   Efter vi var klara tog jag ut Razzel på plan och körde lite fritt följ. Bara med godis och beröm. Pip var det ju men ändå ganska bra. Bara att fortsätta så. Åkte hem och dammsög och torkade golv. Vi får en inneboende nästa vecka så man var ju tvungen att få undan halva hunden som låg i alla hörn.

Har inte tagit några kort denna vecka även om jag hade kameran med igår. Lars-Åke tog dock några på Maja och Razzel.


Nyfiken Maja på köksbordet.

 

Visst är hon fin?

 

Titta så fina vänner vi är!

 

Undrar hur det är där ute? Dom där fåglarna ser intressanta ut.

 

Inte världens bästa bild kanske!

 

Den här var bättre.

 

Tittut. Ser ni Razzel i hörnet?

 

Mattes blommor är så spännande.

 

Ja så mycket mer har jag inte att berätta. I morgon är det sista gången på gympapasset. Synd! Men vi kanske hoppar på nästa aktivitet. Vi får se. På tisdag skall jag nog försöka ringa lite domare. Skickar mail och frågar om dom kan döma, men får ju inga svar. Måste kanske vara tydlig med att jag vill ha svar oavsett dom kan eller inte!?

 

Tjingeling för denna gång    

 

Mia

Ovido - Quiz & Flashcards