razzeltrazzel

Alla inlägg den 19 januari 2010

Av Mia - 19 januari 2010 16:44

Var ledig i dag i stället för i morgon onsdag. Jag hade beslutat mig för att kastrera Razzel. Jag har förhoppning att han ska lugna ner sig lite efter det. Men vi får se. Han skulle ju i alla fall aldrig gå i avel. Men det känns lite vemodigt. Men han fattar ju inget det är ju bara vi som känsliga.

Skulle vara i Katrineholm 08.45 Eftersom det snöat en del i natt så åkte jag redan tio i åtta för att vara på säkra sidan. Och det var väl tur det. Fick ligga bakom två plogbilar hela vägen från Flen till Katrineholm. Frustrerande! Men jag kom fram med tio minuters marginal. Lämnade Razzel och åkte hem.

Hemma så passade jag på att dammsuga och torka lite golv. Sedan blev det lunch. Innan det var dags att åka och hämta honom vid halvtre tiden. Han var lite vinglig stackarn. Men hoppa upp i bilen gick bra trots tratt på huvudet.

Nu ska jag passa på att ta ner Maja    så mycket som möjligt när han inte kan rusa efter. Han kommer nog inte att röra sig så mycket med tratten på huvudet, eftersom den tar emot överallt.   


Av förklarliga skäl blev det ju inte så mycket fotograferande idag.   

Bara ett par på Razzel som vilar.


Trött är jag!

 

Jättetrött!

 

Ja det får bli allt för idag.

Ikväll skall jag i alla fall träna boule.

 

Tjingeling   

 

Mia

Ovido - Quiz & Flashcards