razzeltrazzel

Direktlänk till inlägg 6 januari 2010

Nu är julen slut

Av Mia - 6 januari 2010 18:22

Idag skulle jag och Anna träna lite hade vi tänkt. Men usch det var ju 17grader kallt när vi vaknade. Blev ingen träning. Så jag och Lars-Åke åkte till Katrineholm på förmiddagen i stället för eftermiddagen. Jag hade köpt stolsdynor till stolarna i "matsalen" men se dom var för små. Mina stolar mäter 47 x 45 cm. Någon som vet var man kan få tag på så stora?

Tips mottages tacksamt. Vi köpte även toa- och hushållspapper till Anna när vi var på Ö & B. Efter det for vi hemmåt och stoppade till på ICA innan vi åkte till Anna med pappret. Fick en liten titt på valparna. Åhh så söta. Fast det är rottisvalpar   

Sedan åkte vi hem och jag började plocka bort alla ljusstakar i fönstren och alla tomtar. Granen får vänta på att bli utkastad till helgen.


Alla lampor som skall ut i fönstren i stället.

 

Oj! Tar du kort på mig?!

 

Maja tyckte den spelande tomten var intressant. Men lite undrande.

 

Bäst att sitta lite på behörigt avstånd när han "pratar".

 

Nu tystnade han.

 

Inte bara Razzel som måste posera, utan Maja också.

 

Maja i tomteskogen.

 

Hade fått ett rådjurslår (tror jag det var) utav min moster vid ett tidigare tillfälle. Så den tillagade jag i ugnen. Den var väl så där, lite segt. Sorry moster. Men det blev god sås i alla fall. Kanske gjorde jag något fel?   

 

Lite senare kom Seppo och jag installerade ett bokföringsprogram i hans dator. Hans tidigare dator hade gått sönder så allt försvann. Vi fick dessutom en takfläkt som han installerade i hallen. Så nu kan vi behålla värmen på nerdervåningen när vi eldar i caddyn. Annars går ju all värme upp på övervåningen.

 

Gick ut och rastade Razel när Seppo åkt. Men fy fan det var inte skönt ute. Visserligen "bara" 16 grader men lite snålblåst.   Så vi blev inte långvariga. Jo, Razzel hade nog kunnat var ute längre, han är inte still tillräckligt länge för att känna att det är kallt om tassarna.

 

Men vi gick i alla fall in och försökte träna lite kryp. Men det var för mycket pip så det blev inte långvarigt. Får kanske testa lite senare.

 

Men här är i alla fall bildbeviset att vi försökte. Husse blev "tvingad" att fotografera.

 

Vi börjar lugnt och stilla.

 

Kontakten är det inget fel på. Nästa för bra i krypet.

 

I morgon är det jobbardag igen, så nu händer väl inte så mycket förrän till helgen.

 

Tjingeling   

 

Mia

 

 

 

 

 
 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

6 januari 2010 22:51

Ja hu vad det är kallt nu, inte skönt ut och gå alls :( Får hoppas det kan krypa ner under -10 grader i alla fall för det kan ju kännas okej, om det inte blåser.
Vad duktiga ni är som tränar kryp inne :) Här är det lugnt med träning tills det blir mindre kallt ute och hon parats och löpt färdigt.
Ska åka igen till uppfödaren i morgon så hon ska kolla hur hon ligger till. Så nu är det bara vänta och hoppas det är dags snart.....Är fruktansvärt trött på att gå och vänta.

Kram!!!

http://heratorpetsvinja.webs.com

 
Ingen bild

moster

7 januari 2010 16:09

Man kan inte ha rådjur hur länge som helst i frysen. Kanske det stekte för kort stund ialla fall. Kul att ÄNTLIGEN få se lite bilder på Maja också.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 18 juli 2011 10:10

Denna sida uppdateras inte längre, då Greta har fått en egen blogg    och min prins Razzel inte finns bland oss längre      Tjingeling      Mia ...

Av Mia - 23 april 2011 19:10

Ja det blir ju inte så mycket träning för mig och Greta men lite var vi i alla fall med på träningshelgen som var på klubben 16-17 april. Ett 30-tal var med på lördagen och ca 20 på söndagen. Jag lottade in oss i olika grupper och så cirkulerade ...

Av Mia - 16 april 2011 19:26

Ja nu tog Bloggplatsen emot resterande bilder. Så här kommer ett kollage igen      Vi tragglar vidare med spåret   Ser nästan ut som hon spårar   Lite godis hjälper till   Ett steg till   Åh, där ligger leksaken ...

Av Mia - 16 april 2011 17:41

Hej! Nu kommer här lite utlovade bilder på Greta. Vi var på klubben i onsdags kväll och "tränade" lite. Tog en del kort och några kommer här.   Måste ju visa att öronen har ställt sig upp   På tomten med ett löv i munnen   Usch...

Av Mia - 13 april 2011 22:03

Min vackra Prins   Har varit utan dator ett par dagar och tänkte idag lägga ut en del nya bilder på Greta! Men tyvärr blir det inte alltid som man tänkt sig. Idag fick min stora lilla Prins sluta sitt liv.    Att det har varit något fel ...

Ovido - Quiz & Flashcards